ELS NOSTRES ITINERARIS RECOMANATS

Farem el teu viatge personalitzat.

Aquest i tots els itineraris són només una guia que serveix per dissenyar el vostre propi viatge personalitzat. Nosaltres l’adaptarem tenint en compte la vostra disponibilitat, el vostre estat de forma física, el vostre objectiu o esperit aventurer. Tenim com a norma prioritzar la vostra seguretat i la dels nostres guies, per tant dissenyem el viatge amb els mínims riscos i controlant les situacions compromeses, sempre tenint en compte que Nepal és un país amb infraestructures i mitjans precaris. També és essencial per nosaltres, pagar sous dignes a tota la gent que treballa i col·labora amb Nepaling.


 

ITINERARI 1 L’AUTÈNTIC NEPAL

 
Amb 13 dies farem un complert recorregut on gaudirem de vistes dels "8 mil" més espectaculars del món, baixarem amb ràfting per les aigües del riu Trisuli, ens endinsarem a la selva de Chitwan sobre un elefant per veure animals en estat salvatge com cocodrils i rinoceronts. Visitarem els monuments més importants del Nepal, alguns declarats ‘Patrimoni de la Humanitat’ per la UNESCO.

ITINERARI 2 MUNTANYA BLANCA

 
Aquest itinerari ens portarà per un dels trekkings més espectaculars del Nepal on podrem gaudir de vistes als cims Dhaulagiri, Annapurna Sud i Machhapuchhare. Traçarem un recorregut circular al parc Nacional dels Annapurnes amb caminades de 4 a 6 hores diàries, aptes per caminants de nivell mig. També visitarem la selva de Chitwan sobre un elefant per veure animals en estat salvatge com cocodrils i rinoceronts. Visitarem els monuments més importants del Nepal, alguns declarats ‘Patrimoni de la Humanitat’ per la UNESCO.

ITINERARI 3 TOCANT EL CEL

Per qui estigui realment en forma aquest és un itinerari on es posarà a prova la resistència i condicions físiques dels més experimentats. Arribarem a caminar per sobre dels 5000m fins arribar al camp base de l’Everest, la muntanya més alta del món. Compartirem recorreguts amb expedicions d’alpinistes que venen arreu del món per afrontar el repte de l’ascensió al cim més alt de la terra. Visitarem els monuments més importants del Nepal, alguns declarats ‘Patrimoni de la Humanitat’ per la UNESCO.
El trekking de la Vall de Langtang és una zona menys concorreguda i això la fa més autèntica i especial. Trobarem pobles de religió i tradicions budistes que viuen de forma ancestral com ho feien els seu avantpassats milers d’anys enrere. El trekking és de nivell mig i arribarem fins a les planes alçades on podrem gaudir d’una jornada a cavall enmig de prats verds i Yaks. També visitarem la selva de Chitwan sobre un elefant per observar animals en estat salvatge com cocodrils i rinoceronts. Visitarem els monuments més importants del Nepal, alguns declarats ‘Patrimoni de la Humanitat’ per la UNESCO.

ITINERARI 4 TERRES DE YAKS

ITINERARI 5 EL REGNE DE MUSTANG

Mustang és un dels territoris més misteriosos i menys coneguts del Nepal. El seu paisatge és àrid amb sòls erosionats i poca vegetació. Els colors principals d’aquest territori són de color vermell, groc i marró. Aquest antic regne és, probablement, l'últim assentament original de la cultura tibetana. S'ha tancat al turisme des de fa molts anys i ha viscut aïllat de la civilització, mantenint la seva pròpia i ancestral cultura que el fa únic i ric. Igual que en el conjunt de la serralada de l'Himàlaia, aquesta zona ens ofereix paisatges espectaculars de les que cal assenyalar el cim del Dhaulagiri de 8.167m i l'Annapurna de 8.091m. Hi podem trobar més de 35 muntanyes per sobre dels 6.000 metres.
Bhutan és un paradís amagat situat a la part alta de la majestuosa serralada de l'Himàlaia. Aquest petit país està marcat en el respecte pel medi ambient i les tradicions culturals budistes. S’obriren les portes al turisme en els anys 70.
Aquest ambient primitiu és la llar d’una vida silvestre exòtica i és l'últim refugi d'espècies en perill d'extinció, com la grua de coll negre, l'ovella blava, el langur d'or, fins i tot el tigre de Bengala real. Viatjar per lliure al Bhutan es comença a plantejar com una opció, però el mateix Govern nacional no ho recomana. Tots els turistes han de viatjar en una planificació programada i acompanyada d’un guia local durant tot el recorregut.

ITINERARI 6 BHUTAN, EL PAÍS DESCONEGUT

Creuarem l'altiplà més alt del món amb les vistes més espectaculars dels paisatges tibetans, amb la sensació real d'estar al sostre de la terra. Si el temps ens ho permet gaudirem de la serralada de l'Himàlaia amb pics com CHO-OYU (8,200M), Xisapangma (8,012M) i Mt. Everest (8.848 m). Trobarem pel camí, antics assentaments amb típiques contruccions tibetanes que podrem visitar amb alguna petita caminada. Durant la curta temporada d'estiu, tota la vall està coberta de camps verds, grocs i ocres que contrasten amb els colors les terres àrides de l'altiplà tibetà. El recorregut d'anada serà en cotxe tot terreny que ens aproparà als pobles de les valls i dels colls més alts. La tornada serà en avió de Lhasa a Kathmandu.

ITINERARI 7 TIBET, MOLT MÉS QUE MUNTANYES

ITINERARI 8 IOGA I MEDITACIÓ A L'HIMALAYA

Descobrirem i practicarem l’ancestral filosofia del Ioga totalment immersos en un idíl·lic entorn natural i un especial i confortable allotjament en un ressort situat a la falda de l’Himàlaia amb vistes privilegiades als cims més alts del món. Les nostres accions i activitats influeixen en la nostra salut, felicitat i benestar. Aquest cicle de causa i efecte és conegut en la filosofia de l'Himàlaia com Karma. El Ioga ens ajuda a trobar la connexió entre la natura, el cos, la ment i l’esperit. Durant 6 dies de desconnexió total, aprendrem tècniques que t’aportaran beneficis fins hi tot molt temps després del teu retorn a casa.

Nepaling

bcn@nepaling.com

Operated by ANNAPURNA TREKS & EXPEDITIONS (Tour Operator License 403/2055)

 

  • Facebook Nepaling
  • Twitter Nepaling
  • Instagram - Nepaling