top of page

Qui som

DESPRÉS DE VIATJAR PER TOT EL MÓN... TORNEM AL NEPAL!

Sempre hem viatjat d'una forma lliure, buscant les emocions i l'autenticitat dels indrets on hem estat, intentant connectar amb la gent i la seva realitat per trobar la raó dels nostres viatges.
 

De tots el països que hem tingut la sort de visitar, ens quedem amb el Nepal per moltes bones raons. Aquest és, evidentment, el destí que hem repetit més vegades, sempre amb un clara intenció de tornar-hi. Això ens ha permès conèixer profundament el país i entendre la complexitat d'una societat variada que és un autèntic exemple de convivència. Les religions, les ètnies i castes, els escenaris naturals, els costums, l'arquitectura, la rica història, en general la puresa d'un país que després d'obrir les portes al turisme des de fa molts anys, encara preserva una clara atmosfera mística i autèntica.


RAMESHWOR (RAMA), EL NOSTRE AMIC I EL TEU GUIA LOCAL AL NEPAL

En Rama és un dels millors guies de Nepal, els seus coneixements de la capital (Kathmandu) i de tot el Nepal són imprescindibles per viure un dels millors destins del món i gaudir dels espais més increïbles i autèntics. Ell estima Nepal i mostra amb orgull els llocs més turístics que no podem deixar de visitar però també aquells racons que mai trobaràs a les guies. En Rama és la nostra persona de confiança al Nepal i farà que el teu viatge al país dels Himàlaies sigui una gran experiència.

cropped-Options-logo-color_fons-transpar
bottom of page